Schietsport Vereniging Hardenberg

Home | Historie | Archief Foto's | Uitslagen | Fotogalerij | Jeugd | Lid Worden

Jeugd van Schietsport Vereniging Hardenberg

Ook de jeugd heeft een plek binnen schietvereniging S.V.Hardenberg.

De jeugd heeft de toekomst: en dus mogen we deze groep als vereniging niet vergeten. Daarom heeft schietvereniging S.V.Hardenberg een jeugdafdeling, waar kinderen vanaf 12 jaar ook de schietsport kunnen beoefenen.

Zij schieten met luchtgeweer en/of luchtpistool onder begeleiding van instructeurs. Ook bij de jeugd staat veiligheid dus hoog in het vaandel.

Tijdens het schieten op 10 meter wordt er niet alleen gelet op de veiligheid, maar er wordt ook het nodige gezegd over de schiethouding, zodat de jeugdige schutter hier maximaal voordeel behaalt ten behoeve van de schietresultaten.

Jeugdleider A.J. Schipper Email: info@svhardenberg.nl

Bezoekadres :
SV Hardenberg
Gramsbergerweg 52d
7772 PB
Hardenberg

E-mail : info@svhardenberg.nl

Telefoon :

Postadres :
Gramsbergerweg 52d
7772 PB
Hardenberg