Schietsport Vereniging Hardenberg

Fotogalerij
Lid Worden

Historie van Schietsport Vereniging Hardenberg

Schietsport Vereniging Hardenberg (SVH)

In mei 1981 is het allemaal begonnen, hoe start je een nieuwe vereniging...??

Een klein groepje enthousiasten wisten Bouwhuis van de houtfabriek zover te krijgen, dat hij de ruimte boven de fabriekskantine beschikbaar stelde voor de bouw van 4 schietbanen.

Tevens mocht er van de kantine zelf ook gebruik gemaakt worden.

Op 4 juni 1981 was het zover, de eerste schietavond. De gemeente Hardenberg had een start subsidie gegeven van FL250,- Samen met andere gelden werden er 2 luchtgeweren aangeschaft t.b.v. de vereniging. Er kon worden geschoten.

Op dit moment is de vereniging ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Tevens is de vereniging lid van de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie K.N.S.A. en van de Bond Twentse Lucht Schietsport de B.T.L.S.

Er is een eigen clubgebouw met 5 luchtbanen, 5 12m banen voor kleinkaliber, 5 25m banen voor zwaarkaliber en 4 50m banen voor zwaarkaliber geweren.

Wij hopen je spoedig te kunnen ontmoeten..

Tot Ziens.....

Bezoekadres :
SV Hardenberg
Gramsbergerweg 52d
7772 PB
Hardenberg

E-mail : info@svhardenberg.nl

Telefoon :

Postadres :
Gramsbergerweg 52d
7772 PB