Schietsport Vereniging Hardenberg

Home | Historie | Archief Foto's | Uitslagen | Fotogalerij | Jeugd | Lid Worden

Bedrijvencompetitie

Het bestuur van de Schietsportvereniging Hardenberg ( SVH ) nodigt u hierbij uit deel te nemen aan de te organiseren schietcompetitie 2017, voor bedrijven, buurten, straten, verenigingen en instellingen. Hieronder treft u nadere gegevens aan over de deelname.

Wij hopen u dan ook dit jaar te begroeten in ons verenigingsgebouw aan de Gramsbergerweg 52d te Hardenberg.

Voor de deelname aan de schietcompetitie geldt het volgende:

-          Geschoten wordt om de schiettrofee 2017, met de door de S.V. Hardenberg ter beschikking gestelde luchtgeweren en toebehoren.

-          De eerste ronde wordt gehouden op 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 en 26 oktober.

-          De tijden zijn van 19.00u tot 22.30u.

-          Damesteams of gemengde teams zijn van harte welkom.

-          Ook dit jaar schieten we in verschillende poules, t.w. A, B, C, D en 1 dames klasse. Na de eerste ronde wordt u ingedeeld n.a.v. het resultaat.

-          Een team bestaat uit 4 personen, er mag met meerdere teams deelgenomen worden.

-          De tweede ronde wordt in november gehouden ( denk aan inschrijving tijdens eerste ronde )

-          Na de tweede ronde volgt de finale op een aparte avond, met uit iedere klasse de 3 beste teams.

-          Personen die lid zijn van een schietvereniging zijn uitgesloten van deelname.

-          De kosten van deelname bedragen € 6,00 per persoon, betaling bij aanvang of door overmaking op ABN rekening nr. NL08 ABNA 0467 7283 05 t.n.v. S.V. Hardenberg

-          Uw opgave moet uiterlijk 20 september op bovenstaand adres of via mail binnen zijn.

-          U ontvangt tijdig een bericht op welke data en tijdstippen wij u aan ons verenigings gebouw verwachten. Wacht dus niet te lang met het inleveren van uw aanmelding.

Aanmelden graag via mail info@svhardenberg.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en leden S.V. Hardenberg

Bezoekadres :
SV Hardenberg
Gramsbergerweg 52d
7772 PB
Hardenberg

E-mail : info@svhardenberg.nl

Telefoon :

Postadres :
Gramsbergerweg 52d